Onze vrijwilligers

Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd. Ze willen graag iets betekenen voor mensen die het moeilijk hebben en bieden een luisterend oor voor onze gasten en hun naasten. Ze verlenen ook praktische hulp. Ze zijn gastheer/gastvrouw en helpen met eten en drinken, waken, draaien in bed etc.

Op de achtergrond

De vrijwilligers bouwen een relatie op met de gast en familie waarin vertrouwen, privacy en toewijding voorop staan. Onze vrijwilligers zijn hierin getraind en zijn op de achtergrond aanwezig

Iets voor u?

Hospice Hattem is voortdurend op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wilt u zich graag inzetten om gasten en familie te begeleiden tijdens hun laatste levensfase? Dan komen we graag met u in contact.

Training

In vijf avonden leiden we nieuwe vrijwilligers op. We besteden tijdens de training aandacht aan diverse onderwerpen zoals communicatie, observatie en rouwverwerking. Als vrijwilliger werkt u in blokken van vier uur tussen 7.00 en 23.00 uur.

Aanmelden of meer weten?

Bel met Jacqueline de Wit via telefoonnummer 06-302 137 41 of Jannie Knigge via 06-838 213 68 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact op met de coördinator